Šifra proizvoda
Predsoblje komplet 240 cm, Julija sastav 2
Најниско ден 56.716,20/7.527,53€
дополнително заштеди
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK

Информативна пресметка за плаќање на рати: od 36 рати по ден 1.575,45/209,10€ месечно
(Зависно од конечната цена во случај на одбирање на дополнителни опции)

Прилагодете го производот "Сет претсобје 240 см, Јулија "
Корпус ормар за предсобје 1ВР+1КИП, Јулија
ден 9.861,00/1.308,78€
Корпус комода 2ВР+1Ф+ОТВ, Јулија
ден 6.900,00/915,79€
Огледало со осветлување, Јулија
ден 8.874,00/1.177,78€
Корпус клупа за предсобје 1ВР+ОТВ, Јулија
ден 3.939,00/522,80€
Закачалка, Јулија
ден 5.913,00/784,79€
Врата ормар за предсобје 1ВР+1КИП со огледало, Јулија
ден 8.874,00/1.177,78€
Врата комода 2ВР+1Л+ОТВ, Јулија
ден 4.926,00/653,79€
Врата клупа за предсобје, Јулија
ден 1.470,00/195,10€
Перница за клупа,Јулија

ден 5.959,20/790,92€

Важе прилагодување

Сет претсобје 240 см, Јулија

Сет претсобје 240 см, Јулија
Преглед

  ден 7.429,20/986,02€

  Најниско /ме na рати

  U skladu sa svjetskim trendom retro uređenja interijera, naš tim dizajnera osmislio je program namještaja Julija s profiliranim frontama nježnih
  boja i dekora. Spoj modernog i klasičnog dizajna, PRIMA je unijela u sve prostorije doma – od predsoblja, dnevne sobe i kuhinje, sve do spavaće sobe.

  DIMENZIJE (Š x D x V)

  Ormar 1vr + 1kip: 204,5 x 60,2 x 41 cm
  Ogledalo (mogućnost integrirane rasvjete): 80 x 60,2 x 8,5 cm
  Komoda 1l+2vr+ otv: 104,5 x 90,2 x 40 cm
  Klupa 1vr + otv: 56 x 90,2 x 40 cm
  Vješalica: 99,5 x 90,2 x 40 cm

  Повеќе информации
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  40 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Сет претсобје 240 см, Јулија
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK