Нови Продукти

1-36 of 80 items

Page
Постави опаѓачки
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Рони
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Рони
  Најниско ден 19.052,47/143.550,84kn До ден 124.585,50/938.689,45kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Отон
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Отон
  Најниско ден 19.052,47/143.550,84kn До ден 124.585,50/938.689,45kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Вито
  Бокс кревет со електрично подигање и душек, Вито
  Најниско ден 19.052,47/143.550,84kn До ден 124.585,50/938.689,45kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • New
  • Premium
  Комода 3 фиока, ОРДОС
  Комода 3 фиока, ОРДОС
  Најниско ден 110.000,00/828.795,00kn
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње, ОРДОС
  Маса на развлекувње, ОРДОС
  Најниско ден 98.670,00/743.429,12kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Аголна гарнитура со пуштање, Бергамо
  Аголна гарнитура со пуштање, Бергамо
  ден 97.800,00/736.874,10kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Маса на развлекувње, ТАРИН НЕО
  Маса на развлекувње, ТАРИН НЕО
  Најниско ден 87.659,00/660.466,74kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање, Рони
  Бокс кревет со електрично подигање, Рони
  Најниско ден 87.620,00/660.172,89kn До ден 92.215,50/694.797,68kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање, Отон
  Бокс кревет со електрично подигање, Отон
  Најниско ден 87.620,00/660.172,89kn До ден 92.215,50/694.797,68kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со електрично подигање, Вито
  Бокс кревет со електрично подигање, Вито
  Најниско ден 87.620,00/660.172,89kn До ден 92.215,50/694.797,68kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Рони
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Рони
  Најниско ден 71.732,50/540.468,52kn До ден 82.712,50/623.197,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Отон
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Отон
  Најниско ден 71.732,50/540.468,52kn До ден 82.712,50/623.197,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Вито
  Бокс кревет со кутија за постелнина и душек, Вито
  Најниско ден 71.732,50/540.468,52kn До ден 82.712,50/623.197,33kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Тросед, Бергамо
  Тросед, Бергамо
  Најниско ден 53.400,00/402.342,30kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Двосед, Бергамо
  Двосед, Бергамо
  Најниско ден 48.600,00/366.176,70kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Двосед, Лидо
  Двосед, Лидо
  Најниско ден 47.824,00/360.329,93kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Рони
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Рони
  Најниско ден 43.360,00/326.695,92kn До ден 50.375,00/379.550,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Отон
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Отон
  Најниско ден 43.360,00/326.695,92kn До ден 50.375,00/379.550,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Вито
  Бокс кревет со кутија за постелнина, Вито
  Најниско ден 43.360,00/326.695,92kn До ден 50.375,00/379.550,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Релакс Фотеља, Ралф
  Релакс Фотеља, Ралф
  Најниско ден 34.200,00/257.679,90kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Самостоечки комплет за бања, Кала
  Самостоечки комплет за бања, Кала
  Најниско ден 33.150,00/249.768,68kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Т
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Т
  Најниско ден 29.503,50/222.294,12kn До ден 33.988,50/256.086,35kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Н
  Канцелариска маса со додаток и дополнителна опрема, Сенс Н
  Најниско ден 29.178,50/219.845,41kn До ден 33.208,50/250.209,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Лежалка, Изабела
  Лежалка, Изабела
  Најниско ден 27.993,00/210.913,26kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Модул аголен елемент, Бергамо
  Модул аголен елемент, Бергамо
  Најниско ден 27.600,00/207.952,20kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Модул дамски лежај, Бергамо
  Модул дамски лежај, Бергамо
  Најниско ден 27.000,00/203.431,50kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  Фотеља, Лидо
  Фотеља, Лидо
  Најниско ден 25.816,00/194.510,65kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Модул едносед, Бергамо
  Модул едносед, Бергамо
  Најниско ден 24.600,00/185.348,70kn
  Попуст: 40%
  • Sale
  • Premium
  Висечки елемент за мијалник Ш100, Инди
  Висечки елемент за мијалник Ш100, Инди
  Најниско ден 22.750,00/171.409,88kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Канцелариски ормар 215х80, Трентон
  Канцелариски ормар 215х80, Трентон
  ден 22.490,00/169.450,91kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

1-36 of 80 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK