Начини за плаќање

1.

Готовина

 

 

2.

Безготовинско плаќање

 

 

2a.

Еднократно плаќање

 Сите кредитни и дебитни картички на домашните банки и странски банки која авторизација е прифатена од ПОС терминалот

 

2b.

Плаќање на рати без камата

2-12 рати

Maestro ( *условите зависат од издавачот на картичката )

 

 

MasterCard

 

 

VisaCard

 

 

DinersCard

 

 

13-24 рати ( над 70.000 денари )

MasterCard ( издадена од КБ )

 

 

VisaCard ( издадена од НЛБ и СТБ Скопје  )

 

 

Master Card ( издадена од НЛБ и  СТБ Скопје   )

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет