Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол

Šifra proizvoda
1T+1S+1UR+2SR-Palmanova desni kut
Најниско ден 86.863,00/654.469,27kn До ден 129.490,00/975.642,41kn
дополнително заштеди
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK
Прилагодете го производот "Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол"
Модулаарна програма Палманова , табуретка

ден 12.593,00/94.881,96kn

Модулаарна програма Палманова , едносед

ден 18.830,00/141.874,64kn

Модулаарна програма Палманова , аголен елемент за развле.

ден 20.440,00/154.005,18kn

Модулаарна програма Палманова , двосед на развлекување со рако.

ден 35.000,00/263.707,50kn

Важе прилагодување

Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол

Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол
Преглед

  ден 86.863,00/654.469,27kn

  Најниско /ме na рати

  Program modularnih garnitura Palmanova savršeno je rješenje za potrebnu fleksibilnost pri popunjavanju prostora. Slobodan odabir modula iz programa omogućava njihovo kombiniranje na različite načine, ovisno o prostoru i željama.

  Dimenzije (v/š/d):
  - modul programa tabure: 45 x 103 x 70 cm
  - modul programa jednosjed: 87 x 68 x 98 cm
  - modul programa kutni element: 87 x 100 x 100 cm
  - modul programa dvosjed fiksni s rukonaslonom: 87 x 176 x 98 cm

  *glavonaslon s fotografije kupuje se zasebno

  Karakteristike:

   

  Повеќе информации
  Висина
  Должина
  Ширина
  Класа на артиклотПремиум

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  85 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Аголна гарнитура со пуштање, Палманова десен агол
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK