Најниско ден 26.447,85 Регуларна цена ден 36.990,00
You save: ден 10.542,15!
Шифра
KP-NTR33064
Акцијата важи до stock lasts

Информативна пресметка за плаќање на рати:може да се плати на максимално 36 рати по ден 734,66 месечно

Опис на производот
5 years of warranty

Потребно е да ги одберете сите опции за производот.

После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

1. 1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
2. 2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

1) Општа уплатница во пошта или банка 
2) Интернет банкарство
3) Кредитни и/или дебитни картици:

Еднократно

AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

Плаќање од 2 до 12 рати

Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

Плаќање од 2 до 24 рати

MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

* Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

12 Денови


На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

 

Nagrađivana miljenica europskih sajmova osvaja na prvi pogled - Palmanova. Ona je baš sve što trebate i želite – udobna, funkcionalna i moderna! U trenu će postati srce vaše dnevne sobe, najdraže mjesto za odmor i opuštanje, dovoljno prostrana za druženje cijele obitelji. I ne brinite kako će podnijeti sve što nosi svakodnevni život. Dovoljno čvrsta, a opet beskrajno ugodna, s tkaninom otpornom na habanje, a iznimno lakom za održavanje. Jednostavno, stvorena da traje!


PETOGODIŠNJA GARANCIJA KVALITETE
- ista kvaliteta sjedenja svih 5 godina postignuta je korištenjem profiliranje HR 40 spužve ( standard kod sjedećih garnitura je 25kg/m2 ) i val opruga
- sloj elastičnih vlakana za popunjavanje neravnina
- dodatna profilirana elastična spužva za ergonomsko sjedenje i prirodan položaj tijela koji omogućuje potpuno opuštanje i kvalitetan odmor

Повеќе информации
Висина
Должина
Ширина
Програма за мебел
Назив на групата на артикли двосед фиксен
Оценувате: Двосет,Палманова
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет