Šifra proizvoda
Komplet za spavaću sobu, Julija sastav 1

As low as ден 141.016,80

До ден 141.992,85

Информативна пресметка за плаќање на рати: od 36 рати по ден 3.917,13 месечно
(Зависно од конечната цена во случај на одбирање на дополнителни опции)

Прилагодете го производот "Комплет за спална соба, Јулија "
Корпус за ноќно ормарче, Јулија
ден 3.495,00
Маска за ноќно ормарче, Јулија
ден 1.402,20
Кревет 2Ф Јулија
ден 22.963,20
Корпус ормар , Јулија
ден 8.358,00
Врата ормар , Јулија
ден 10.696,20
Корпус ормар аголен , Јулија
ден 10.713,60
Врата ормар аголен , Јулија
ден 5.725,20
Корпус ормар 4Д со фиоки, Јулија
ден 17.256,60
Врата ормар 4Д со фиоки и огледало, Јулија
ден 23.117,40
Копрус комода 4Ф, јунија
ден 8.762,40
Маска комода 4Ф, јунија
ден 3.550,20
Корпус за клупа,Јулија
ден 5.254,20
Врата за клупа,Јулија
ден 1.860,00
Огледало, Јулија
ден 5.386,20
Кревет 2Ф узглавје , Јулија

ден 6.517,20

Перница за клупа,Јулија

ден 5.959,20

Важе прилагодување

Комплет за спална соба, Јулија

Комплет за спална соба, Јулија
Преглед
  ден 13.878,60

  ден 13.878,60

  As low as /mo na рати

  Program spavaćih soba Julija osvaja poklonike retro stila. Efektne profilirane fronte mogu biti bijele ili sive boje uz detalje u boji drveta za dodatnu toplinu. Profinjene linije Juliju čine savršenim odabirom za kreiranje prepoznatljivog romantičnog utočišta.

  Uz program spavaćih soba, Julija stilom možete opremiti i interijer dnevnog boravka, kuhinje i predsoblja.

  Повеќе информации
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  30 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Комплет за спална соба, Јулија
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет