Šifra proizvoda
Komoda 4L, Julija
Најниско ден 9.492,60/71.521,99kn
дополнително заштеди
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK

Информативна пресметка за плаќање на рати: od 24 рати по ден 395,53/2.980,08kn месечно
(Зависно од конечната цена во случај на одбирање на дополнителни опции)

Прилагодете го производот "Kомода 4Ф, Jунија"
Боја

Изберете боја

Копрус комода 4Ф, јунија

ден 9.492,60/71.521,99kn

Маска комода 4Ф, јунија

ден 3.846,05/28.978,06kn

Важе прилагодување

Kомода 4Ф, Jунија

Kомода 4Ф, Jунија
Преглед

  ден 13.338,65/100.500,06kn

  Најниско /ме na рати

  Komoda Julija s četiri ladice dolazi u dvije boje po vašem izboru, bijeloj ili sivoj, a gornja ploha je u boji hrasta. Na svakoj ladici su dvije metalne ručkice za lakše otvaranje ladica. Kao dodatak ovoj komodi, iznad nje možete postaviti ogledalo iz istoimenog programa koje je savršeno kompatibilno s ovom komodom, a ukoliko vaš prostor to dozvoljava možete postaviti i dvije komode jednu pored druge kako bi i vi i vaša druga polovica imali dovoljno prostora za pohranu svojih stvari.

  Dimenzije (d/š/v):
  85,5 x 90 x 53 cm

  Повеќе информации
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  40 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Kомода 4Ф, Jунија
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK