Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо

Šifra proizvoda
Kutna garnitura na razvlačenje, Oviedo
ден 135.380,00
Прилагодете го производот "Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо"
Модуларен програм Овиедо,Раконаслон II

ден 8.680,00

Модуларен програм Овиедо,аголен елемент

ден 35.420,00

Модуларен програм Овиедо, двосед на развлекување

ден 44.310,00

Модуларен програм Овиедо, двосед

ден 38.290,00

Важе прилагодување

Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо

Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо
Преглед
  ден 135.380,00

  ден 135.380,00

  As low as /mo na рати

  Program modularnih garnitura Oviedo pruža brojne kombinacije specifične za svaki prostor, stil i potrebe. Velik izbor elemenata prati i velik izbor kvalitetnih tkanina lakih za održavanje te mogućnost odabira dekora drvenih nogica. 

  Dimenzije garniture (v/š/d):
  102 x 259 x 259 cm

  Visina garniture sa podignutim glavonaslonima:

  100 cm

  Visina sjedišta:
  44 cm

  Dimenzija ležaja (d/š):
  136 x 124 cm

  Karakteristike:
  - sjedište: HR pjena, džepićasta jezgra i val opruge
  - pomični glavonaslon na svakom modulu
  - praktične spojnice na svakom modulu za jednostavno spajanje

  *ukrasni jastučići i dekorativni predmeti s fotografije kupuju se zasebno

  Повеќе информации
  Висина
  Должина
  Ширина
  Класа на артиклотПремиум

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  80 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Аголна гарнитура со пуштање, Овиедо
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет