Šifra proizvoda
Komplet za spavaću sobu, Davos sastav 1
ден 113.533,20

As low as ден 3.153,70/mo na 36 рати

Прилагодете го производот "Комплет за спална соба, Давос "
Корпус кревет 160 со тапаци. Давос
ден 37.043,40
Корпус на ноќно ормарче 3Ф ( ниско ), Давос
ден 5.834,40
Корпус од ормар 4Д/3Ф, Давос
ден 28.245,00
Маска ноќно ормарче 3Ф ( ниско ),Давос
ден 955,80
Врат од ормар 4Д/3Ф, Давос
ден 18.058,80
Под кревет 160 со тапаци. Давос
ден 9.859,20
Кревет 160 со тапацирано узглавје,Давос

ден 6.746,40

Важе прилагодување

Комплет за спална соба, Давос

Комплет за спална соба, Давос
Преглед
  ден 20.326,80

  ден 20.326,80

  As low as /mo na рати

  Moderni program Davos omogućuju opremanje cijelog interijera u istom dizajnu, bojama i materijalima. Program kuhinja, regala i komoda, predsoblja, stolića za dnevne sobe, blagovaonskih stolova te stolica nadopunjen je i bogatim programom spavaće sobe istog dizajna. Elegancija Davos programa spavaćih soba omogućuje stvaranje toplog i ugodnog mjesta za odmor.

  Повеќе информации
  Класа на артиклотПремиум

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  30 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Комплет за спална соба, Давос
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет