Салонот во Куманово слави 1. роденден

Животот е убав, родендените уште поубави!

 

Посебно кога се слави првиот роденден – како што го правиме тоа оваа година за салонот во Куманово.

 

 

Сакајќи да поминеме незаборавни моменти сите заедно, ја честиме цела Македонија со одлични попусти од 40 % на дневните соби (а таму е секогаш главната журка со најблиските дома, нели?).

 

Но дополнително, овој пат во име на славеничкиот салон направивме и посебно изненадување – го поканивме најдобриот македонски шеф Марк де Јонг да ги покаже своите кулинарски способности, радувајќи нѐ сите со своите неодоливи закуски!

 

 

Дојдете на добра забава и одлични понуди од 11 до 15 часот, оваа сабота (20.5.2023 год.) во салонот на Прима во Куманово на ул. 7 бр. 16 – Индустриска зона – во склопот на Алфи Техноцентар. Ве очекуваме!

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет