Прима ја чести цела Македонија со попусти!

По повод отворањето на нашиот нов салон на Прима во Ѓорче Петров, Прима ја чести цела Македонија со попусти!

Дојдете во салоните на Прима и искористете ги намалувањата од 40 % на тапацираните гарнитури и тапацираните кревети, како и 50 % на сите кујни по мерка.

 

 

Дизајн на ентериер во салоните на Прима

 

Услугата дизајн на ентериер е процес потполно прилагоден на индивидуалните потреби и визии на нашите купувачи кои во понудата можат да пронајдат идеално решение за секој ентериер, независно од стилот и дизајнот на домот како и големината на буџетот и квадратурата со која располагаат.

 

Нашите специјалисти за дизајн на ентериер во потполност ќе се посветат на вашите потреби и желби, ќе ја пренесат вашата визија за ентериерот во идејно решение, а потоа ќе креираат дом по ваша мерка.

 

Можете да ги проверите локациите на нашите салони тука.

 

Се гледаме!

 

*попустот важи од 26.1. до 31.1.2023 во сите салони на Прима. Попустите не се собираат и меѓусебно се исклучуваат.

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет