Прима чести по повод отворањето на новиот салон во Куманово!

Цела Прима слави поради отворањето на новиот салон во Куманово!

 

Затоа, побрзајте во сите салони на Прима и добијте 40  % попуст на тапацираните кревети и спалните соби и дури 50  % намалување на душеците. 

 

 

 

Дизајн на ентериер во салоните на Прима

Услугата дизајн на ентериер е процес потполно прилагоден на индивидуалните потреби и визии на нашите купувачи кои во понудата можат да пронајдат идеално решение за секој ентериер, независно од стилот и дизајнот на домот како и големината на буџетот и квадратурата со која располагаат.

Ако сте заинтересирани за услугата јаветени се преку емаил инфо.мебел@прима-намјестај.хр или пополнете го контакт образецот со избирање на услугата дизајн на ентериер во менито и кратко опишете ни го просторот кој би сакале да го дизајнирате (цел, квадратура, специфичност итн.), со наведување во кој најблисок салон на Прима би сакале да се одржи состанокот.

 

Освен посебните попусти, искористете ја и единствената можност за опремување на ентериерот прилагоден на индивидуалните желби и потреби како и можност за плаќање до 48 рати.

 

*попустот важи од 23 до 28.6.2022 во сите салони на Прима. Попустите не се собираат и меѓусебно се исклучуваат.

 

Се гледаме!

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет