Дизајнирајте го вашиот дом во салоните на Прима

то/Дблог: Сања Тушек

 

Дали претпочитате пригушени или пастелни нијанси? Дали сакате да комбинирате декори? Кој стил го претпочитате? Колку простор имате? Дали сакате да ги нагласите природните материјали како што е буката? Рачки или отворање на допир? А што е со стаклените елементи?

 

Да речеме дека ги уредувате кујната и трпезаријата во вашиот дом, стан или викендица - реалноста е дека има цела низа детали што треба да се имаат на ум при планирањето, изборот и дизајнирањето. Ист е случајот и со уредувањето на другите простории во домот -  како удобна дневна или спална соба.

 

За да уживате во целиот процес без никаков стрес, наједноставното решение е да контактирате со професионални дизајнери на ентериер.

 

Дизајнот на ентериер е сè попопуларна услуга бидејќи сѐ повеќе се препознава вредноста што професионалните дизајнери на ентериер ја носат во создавањето на простори кои одговараат на потребите и желбите на клиентите. Тоа е инвестиција во иднината бидејќи убавите ентериери носат долгорочни придобивки како што е зголемување на вредноста на имотот. Затоа Групацијата Прима им нуди на своите клиенти услуга за внатрешен дизајн. Нашите професионални и посветени дизајнери на ентериер ќе ви помогнат да го најдете идеалното решение за вашиот ентериер во обемната понуда на Прима, без разлика на стилот, големината на буџетот и квадратурата што ја имате на располагање.

 

Фото: Дблог: Сања Тушек

 

Индивидуалниот пристап кон секој клиент е почетна точка на услугата. Професионалните дизајнери ќе ве угостат во модерното студио за внатрешен дизајн на Прима, кое е одвоено од остатокот од салонот. На приватен состанок дизајнерите целосно ќе се посветат на дизајнирање на вашиот простор според вашите желби и потреби. Создадено е реално решение во 3D CAD систем кој овозможува детална 3Д-претстава на вашиот нов простор за живеење и просторен план на мебел и декорации.

 

Фото: Дблог/Сања Тушек

 

„Вистинско задоволство е да му се помогне на клиентот да ги преточи своите идеи и имагинација во просторот за кој сонуваат“, вели Маја Брајчиќ, дизајнер на ентериер во Прима. Дознајте како точно изгледа работата на дизајнерот на ентериер и што прават тие во нашиот блог.

 

ДОГОВОРЕТЕ ГО ДИЗАЈНОТ НА СВОЈОТ ЕНТЕРИЕР

Дизајнерите на ентериер ве очекуваат во сите салони на Прима, со чија професионална помош лесно ќе ја реализирате вашата визија за совршен ентериер или контактирајте ги преку е-маил адресата: web@prima-mebel.mk за да договорите приватна средба.

 

Фото: Дблог/Сања Тушек

 

ПАТОТ ДО ВАШИОТ ДОМ ЗАПОЧНУВА ВО НАШИОТ САЛОН

 

Според визуелизацијата се нарачува мебел кој се произведува во нашите фабрики, а со помош на нашите доставувачи стигнува на која било адреса во Македонија. Професионалните монтери ќе го склопат мебелот во вашиот дом во кој ќе уживате долго време. Услугата за внатрешен дизајн е достапна во сите наши салони низ Македонија. Тој е дизајниран да ви го олесни патот до идеалното решение кое најдобро одговара на сите ваши желби и потреби.

 

ПРЕПУШТЕТЕ ИМ СЕ НА РАЦЕТЕ НА СТРУЧНИТЕ ДИЗАЈНЕРИ

 

Комплетен дом, проект за спална соба или само кујна, викендичка, апартман, канцеларии, хотели или деловни простории - не постои ентериер кој нема да ја заинтригира имагинацијата на нашите дизајнери. Закажете состанок во Студиото за внатрешен дизајн и уживајте во процесот на создавање дом.

 

Процесот на внатрешен дизајн се состои од неколку едноставни чекори, а цената на услугата е 500 ден/м2 простор. Членовите на Прима клубот заштедуваат 20 % на услуги за внатрешен дизајн.

 

Фото: Дблог/Сања Тушек

 

СТИГНЕТЕ ДО ВАШИОТ ДОМ ОД СОНИШТАТА ВО САМО НЕКОЛКУ ЧЕКОРИ

 

Одлично е ако на состанокот дојдете со фотографии од ентериерот, мебелот и украсите што ви се допаѓаат. Инспирација за украсување на вашиот ентериер лесно можете да најдете на страниците на новиот каталог на Прима. Домот од вашите соништа е само неколку едноставни чекори подалеку, што го вклучува процесот на внатрешен дизајн во Прима:

 

 • Контакт со салонот
 • Запознавање
 • Договарање услуга
 • Одење на терен и мерење на просторот
 • Предлог-идејно решение
 • Нарачување мебел и декорација
 • Надзор на испорака и монтажа
 • Декорирање
 • Завршна посета

 

Откријте повеќе детали за секој чекор од услугата за внатрешен дизајн во салоните Прима во нашиот блог посветен на процесот на внатрешен дизајн.

 

За да уживате во креирањето на вашиот дом, наједноставното решение е да се обратите на професионалните дизајнери на ентериер и да направите сè без трошка стрес.

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет