Подгответе го домот за сезоната на уживање

Нема да помине многу време, а летото ќе ни пристигне. Затоа е убаво токму сега да направиме планови за освежување на домот со нешто ново, убаво и квалитетно.

 

Квалитетниот мебел е тајната на убавиот дом

 

Прима, не само што има голема понуда на решенија за вашиот стан, туку и квалитет по најдобри цени.

Сите попусти и идеи околу опремувањето на домот можете да ги видите и во нашиот леток:

 

 

 

 

Како најголем хрватски производител на мебел, со сопствен дизајн и производство, Прима е првиот избор на клиентите веќе долги години.

- Вниманието за купувачот е наша почетна точка при креирањето на нови колекции на мебел. Се прашуваме кој е клиентот кому сакаме да му се обратиме и како да му помогнеме да го опреми својот простор за живеење. За нас е многу важно однапред да претпоставиме кој и како, колку често и во кој простор ќе користи одредено парче мебел. Но, покрај комерцијалните потреби на купувачот, на кои одговараме со нудење најквалитетно решение по најдобра цена, секогаш постои естетска потреба која одговара на прашањето каква е личноста на купувачот и каков е неговиот личен стил - изјави Лука Дундовиќ, индустриски дизајнер кој потпишува многу новитети во понудата на Прима. Тој појасни дека дизајнот има важна улога исто времено треба да одговори на просторните, комерцијалните, функционалните, естетските и емоционалните потреби, така што купувачот е горд и задоволен со својот избор, без оглед на тоа кое парче мебел е создадено.

 

Добијте решенија за летото со стил

 

За сезоната на топлите летни денови, дизајнерите на Прима дизајнираа програми за мебел во различни стилови, како што е бохо стилот, што во голема мера го олеснува процесот на уредување. Кога поврзувате различни простории со исти материјали, бои и декор, создавате стилски координиран простор.

 

Ова создава впечаток на хармонија што дополнително прави сите оние што престојуваат во просторот да се чувствуваат удобно. Затоа, инвестирањето во квалитетен мебел е повеќекратно исплатливо затоа што брзо ќе ја вратите самата инвестиција, а со соодветно одржување ќе ги жнеете плодовите на паметниот избор во опремувањето на станот во годините што доаѓаат. Мебелот на Прима  е клучниот чекор што ве дели од совршениот стан. Не чекајте предолго бидејќи специјалните поволности и заштеди, како и огромната распродажба за украсување на COCO maison ќе траат само за време на акциите или додека да се потрошат залихите.

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK