Опремете ја вашата спална соба со попуст до 50%!

Одлична акција на програмот за спиење

Слатки соништа со одличната акција на ПРИМА!

 

Погледнете во светот на спални собина ПРИМА  и пронајдете целосно решение со супер попуст! Побрзајте на одличната акција за спиење на ПРИМА!

Од 1. до 6.4. во сите салони на ПРИМА ве очекуваат попусти од  35% на спални и кревети.

Пронајдете совршен душек од сопственото производство на ПРИМА, со попуст до 50%.

Според вашите навики за спиење, вистинскиот состав на кревет е клучен за добар одмор, односно правилна и координирана комбинација на кревет, подница, перница и душек. Проверете сè за тоа како да донесете правилна одлука за здрав сон во нашиот нов каталог за спиење.

 

Ѕирнете во светот на соништата на ПРИМА и пронајдете решение за себе - од комплетни спални соби до одделни елементи кои на крајот ќе го претворат вашиот ден на крај во пријатен сон.

 

* Попустите важат од 1.4. до 6.4.2021 година. во сите салони на ПРИМА. Акциите не се собираат и се исклучуваат меѓусебно.

Сподели:

 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет