Најновата Семејна седмица штотуку пристигна во сите салони на Прима

Најубави се моментите што ги поминуваме со семејството. За време на најновата акција Семејна седмица, дојдете со сите салони на Прима и искористете ги попустите на тапацираните гарнитури, регалите и комодите, трпезариите, канцеларискиот мебел и декорациите на COCO maison.

 

Понекогаш треба соништата и на нашата дневна соба да ги претвориме во реалност. Направете го тоа лесно со нашите тапацирани гарнитури кои за време на Семејната седмица се со намалување од 25 % до 35 %.

 

 

Кога ѕидот ја има совршената комбинација на себе.... Повелете во салоните на Прима и искористете ги попустите од 20 % до 30 % на регалите и комодите од хрватско производство.

 

 

Канцеларијата е место во кое поминуваме голем дел од денот. Тогаш зошто тоа да не биде место што инспирира? Во салоните на Прима за време на Семејната седмица ве очекуваат попусти од 20 % на канцеларискиот мебел.

 

 

На денешното мени: совршен ручек со најмилите луѓе во најдоброто опкружувње... За време на Семејната седмица салоните на Прима ви нудат попусти од 20% до 30% на сите трпезарии.

 

 

Го одбравте бохо стилот во уредувањето на домот? Тогаш овие декорации на COCO maison се како создадени за вас. Дојдете во нашите салони и искористете го попустот од 10 % на сите украси за секаков стил во домот.

 

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет