Дојдете во нашите салони и проверете ја најновата акција Прима чести

Предизвикуваме насмевки на вашите лица бидејќи нема ништо подобро од весели пријатели околу нас. Дојдете во нашите салони и проверете ја најновата акција Прима чести која трае од 15 до 27.2.2024 година.

 

Уште една причина за насмевка на вашите лица: одличните попусти на спалните, детските соби, душеците, програмите за спиење и бањите за време на акцијата Прима чести во сите наши салони.

 

 

Замислете ги насмевките на вашите принцови и принцези кога ќе ги отворат очите во нашите детски соби... Ве очекуваме во нивна придружба да дојдете и да го искористите попустот од 20 до 30 отсто за време на акцијата Прима чести.

 

 

Нашите бањи сами кажуваат за себе... За време на акцијата Прима чести ви нудиме сетови за бањи со намалување од 20 %.

 

 

Добро утро. Повторно ли спиевте убаво? Тоа е нормално за нашите спални соби кои за време на акцијата Прима чести ви ги нудиме со намалување од 20 % до 30 %.

 

 

Знаете ли дека душекот треба да ја даде идеалната потпора на телото додека спиете? Нашите квалитетни душеци ви го овозможуваат токму тоа, а ние, за време на  Прима чести ви ги нудиме со попуст до 50 %.

 

 

Ве потсетуваме дека акцијата Прима чести трае уште три дена! Дојдете и искористете ги попустите на спалните и детски соби, бањите и душеците. Прима.

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет