Да ѝ кажеме добре дојде на празничната магија со новиот Прима каталог!

Каде и да погледнете – насекаде е магично. И не е чудо… празници се ближат. За време на празничните попусти гарнитурата за седење Лира е со попуст од 20 %.

 

 

Трпезаријата веќе е подготвена за празнување со луѓето кои ви се драги. Најновиот леток на Прима ви нуди попуст од 20 % на столиците и фотелјите Ванеса и масата Сахара.

 

 

Поставете ја како сакате –нашата  Барселона повторно ќе биде ѕвезда на дневната соба. За време на празничните попусти ви ја нудиме со попуст од 30 %.

 

 

Празниците се време за нови одлуки и одлични промени. Масата Еон и столиците Зара се идеалното решение за подновување. Овој декември искористете го попустот од 20 % и направете ја промената што ви треба.  

 

 

Надвор паѓа снег, а вие уживате покрај огнот седнати на столицата и потпирачот за нозе Емерсон. Дозволете си ја оваа удобност со намалување од 20 %.

 

 

Со модерна боја и одличен изглед, регалот Феликс ќе внесе нова димензија во вашиот дом. За време на попустите од најновиот леток, ви го нудиме овој регал со намалување од 20 %.   

 

 

Празниците знаат понекогаш да бидат напорни. Затоа е важно да имате удобно легло во кое ќе се наспиете како што треба. Овој декември е одлична прилика за тоа. Искористете го попустот од 20 % се до 3 јануари 2024 година и уживајте во тапацираниот кревет Примавера.  

 

 

Погледнете го најновиот каталог со специјални попусти кои ги подготвивме само за вас и дозволете му на домот да блесне во сиот свој сјај.

 

 

Прима, штеди за семејството.     

Сподели:

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет