На секој му треба промена. Започнете од својата кујна.

Понудата важи од 23.9.2021 до 27.10.2021 или додека траат залихите.

сите флаери

Актуелни флаери

октомври 2021.

Останати флаери

 • август 2021.

  Модерни, функционални и инспиративни решенија
  Модерни, функционални и инспиративни решенија

  Понудата важи од 19.8.2021 до 22.9.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • јули 2021.

  Летна атмосфера со мебел од соништата
  Летна атмосфера со мебел од соништата

  Понудата важи од 16.7.2021 до 18.8.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • јуни 2021.

  Со дополнителна заштеда до совршена кујна!
  Со дополнителна заштеда до совршена кујна!

  Понудата важи од 10.6.2021 до 15.7.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет