Šifra proizvoda
Komoda TV 1VR+1VR/OTK, Luna
ден 13.422,00/101.128,06kn
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK

Најниско ден 559,25/4.213,67kn/ме на 24 рати

Прилагодете го производот "Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна"
Регал ТВ елемент, Луна

ден 11.114,00/83.738,43kn

Регал ТВ елемент, Луна

ден 2.308,00/17.389,63kn

Важе прилагодување

Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна

Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна
Преглед

  ден 13.422,00/101.128,06kn

  Најниско /ме na рати

  Veliki ste ljubitelj gledanja filmova i zato je vaš televizor poprilično velik, nikakav problem. Luna modularni program ima ponešto za svakoga. Luna TV komoda većih dimenzija ponosno će držati vaš televizor ili mu biti samo dodatak ako je televizor postavljen na zid. Inovativno postavljena vrata na našoj komodi ostavljaju prostora za sve vaše komponente media centra. TV komoda dolazi u dvobojnom izdanju s punim vratima i metalnim ručkicama. Pored komode, ovisno o vašem prostoru možete postaviti visoku staklenu vitrinu i visoku komodu staklenih ili punih vrata.

  Dimenzije - komoda TV 1VR+1VR/OTK (VxŠxD):
  64,1 x 135 x 57,5 cm

  Karakteristike:

  Повеќе информации
  Висина
  Должина
  Ширина
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  12 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Комода ТВ 1ВР+1ВР/ОТК, Луна
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK