Клуб маси

14 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Клуб маса, Бордо
  Клуб маса, Бордо
  Најниско ден 22.492,50/2.985,27€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Kлуб маса , Давос
  Kлуб маса , Давос
  ден 12.644,25/1.678,18€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса 1 фиока ,Порта
  Клуб маса 1 фиока ,Порта
  Најниско ден 10.770,00/1.429,42€ До ден 10.938,00/1.451,72€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Kлуб маса овална , Давос
  Kлуб маса овална , Давос
  ден 9.245,25/1.227,06€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Паскал
  Клуб маса, Паскал
  Најниско ден 5.780,25/767,17€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Квадро
  Клуб маса, Квадро
  Најниско ден 7.710,50/1.023,36€
  Попуст: 30%
  • Sale
  Клуб маса 1 полица , Порта
  Клуб маса 1 полица , Порта
  Најниско ден 5.553,00/737,01€
  Попуст: 25%
  • Sale
  Клуб маса 2 полици , Порта
  Клуб маса 2 полици , Порта
  Најниско ден 7.575,75/1.005,47€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Клуб маса , Леон
  Клуб маса , Леон
  Најниско ден 4.725,00/627,12€
  Попуст: 25%
  • Sale
  Клуб масичка, Топека
  Клуб масичка, Топека
  Најниско ден 5.100,00/676,89€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Антон
  Клуб маса, Антон
  Најниско ден 18.827,20/2.498,80€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Барселона
  Клуб маса, Барселона
  Најниско ден 22.168,50/2.942,27€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Клуб маса, Салерно
  Клуб маса, Салерно
  Најниско ден 22.168,50/2.942,27€
  Попуст: 25%
  • Sale
  Клуб маса, Бордо
  Клуб маса, Бордо
  Special Price ден 22.492,50/2.985,27€
  Попуст: 25%

14 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK