Šifra proizvoda
Predsoblje komplet 155 cm, Porta sastav 2
Најниско ден 26.638,50/200.707,78kn
дополнително заштеди
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK

Најниско ден 739,96/5.575,22kn/ме на 36 рати

Прилагодете го производот "Сет претсобје 155см, Порта "
Висока ѕидна закачалка,Порта
ден 4.554,20/34.313,62kn
Корпус од ормар претсобје 2ВР+2Ф,Порта
ден 14.541,80/109.565,19kn
Врата од ормар претсобје 2ВР+2Ф,Порта

ден 7.542,50/56.828,97kn

Важе прилагодување

Сет претсобје 155см, Порта

Сет претсобје 155см, Порта
Преглед

  ден 12.096,70/91.142,59kn

  Најниско /ме na рати

  Jednostavne linije u toplim dekorima i bojama za moderan i skladan ulazni prostor. Ovisno o veličini predsoblja može se birati između sedam različitih elemenata. Modularan program Porta razvijen je i kao regal te obogaćen komodama koje pristaju uz brojne PRIMA blagovaonice.

  DIMENZIJE (V/Š/D):

  Vješalica samostojeća: 193 x 50 x 30 cm
  Ormar 2VR/2L OGL.: 200 x 105 x 39,3 cm

  KARAKTERISTIKE

  *tabure s fotografije kupuje se zasebno

  Повеќе информации
  Висина
  Должина
  Ширина
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  12 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Сет претсобје 155см, Порта
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK