Фотељи

11 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Фотеља, Дора
  Фотеља, Дора
  Најниско ден 20.242,50/2.686,64€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Атланта
  Фотеља, Атланта
  Најниско ден 13.160,00/1.746,63€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља II,Овиедо
  Фотеља II,Овиедо
  Најниско ден 36.985,00/4.908,75€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Емерсон
  Фотеља, Емерсон
  Најниско ден 14.875,00/1.974,25€
  Попуст: 30%
  • Sale
  Фотеља, Геа
  Фотеља, Геа
  Најниско ден 21.150,00/2.807,09€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Лиса
  Фотеља, Лиса
  Најниско ден 23.514,75/3.120,94€
  Попуст: 25%
  • Sale
  Фотеља , Виктор
  Фотеља , Виктор
  Најниско ден 22.492,50/2.985,27€
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотелја, Томас
  Фотелја, Томас
  Најниско ден 29.129,80/3.866,19€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља II, Катаниа
  Фотеља II, Катаниа
  Најниско ден 28.000,00/3.716,24€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља,Катаниа
  Фотеља,Катаниа
  Најниско ден 28.000,00/3.716,24€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Најниско ден 10.492,50/1.392,59€
  Попуст: 25%

11 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK