Фотељи

18 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Тундра
  Фотеља, Тундра
  Најниско ден 12.403,50/93.454,17kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Фотеља, Дора
  Фотеља, Дора
  Најниско ден 20.242,50/152.517,12kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Атланта
  Фотеља, Атланта
  Најниско ден 13.160,00/99.154,02kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Фотеља, Лидо
  Фотеља, Лидо
  Најниско ден 23.972,00/180.617,03kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља II,Овиедо
  Фотеља II,Овиедо
  Најниско ден 36.985,00/278.663,48kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Лежалка, Изабела
  Лежалка, Изабела
  Најниско ден 27.993,00/210.913,26kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Релакс Фотеља, Ралф
  Релакс Фотеља, Ралф
  Најниско ден 39.900,00/300.626,55kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Емерсон
  Фотеља, Емерсон
  Најниско ден 14.875,00/112.075,69kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Фотеља, Геа
  Фотеља, Геа
  Најниско ден 21.150,00/159.354,68kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Палманова
  Фотеља, Палманова
  Најниско ден 24.220,00/182.485,59kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Фотеља, Одеса
  Фотеља, Одеса
  Најниско ден 13.013,00/98.046,45kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља, Лиса
  Фотеља, Лиса
  Најниско ден 21.947,10/165.360,42kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Фотеља , Виктор
  Фотеља , Виктор
  Најниско ден 22.492,50/169.469,74kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Фотелја, Томас
  Фотелја, Томас
  Најниско ден 29.129,80/219.478,48kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља II, Катаниа
  Фотеља II, Катаниа
  Најниско ден 26.000,00/195.897,00kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Фотелја, Вермонт
  Фотелја, Вермонт
  Најниско ден 12.810,00/96.516,95kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Фотеља,Катаниа
  Фотеља,Катаниа
  Најниско ден 26.000,00/195.897,00kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  • Hit
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Фотеља на развлекување, Мирна
  Најниско ден 10.492,50/79.055,74kn
  Попуст: 25%

18 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK