Душеци од пена

Пенастите модели на душеци на ПРИМА се изработени од полиуретанска (ПУ) пена, високоеластична (ХР) пена или Виско (Мемори) пена. Со комбинација на различни видови на пена, со профилирање на површината како и внимателно одбирање на навлаката изработена од врвни материјали, осмислена е широката понуда на квалитетни душеци.

8 Продукти

Постави опаѓачки
  • Premium
  Душек, Пантера лукс
  Душек, Пантера лукс
  As low as ден 30.925,00
  Available in variety of dimensions.
  • Premium
  Душек, Флексисан
  Душек, Флексисан
  As low as ден 18.191,50
  Available in variety of dimensions.
 1. Душек, Ергосан плус
  Душек, Ергосан плус
  As low as ден 15.223,50
  Available in variety of dimensions.
 2. Душек, Софтисан Дуо
  Душек, Софтисан Дуо
  As low as ден 13.201,00
  Available in variety of dimensions.
 3. Душек, Витасан екстра
  Душек, Витасан екстра
  As low as ден 12.920,50
  Available in variety of dimensions.
  • Hit
  Душек, Буона ноте
  Душек, Буона ноте
  As low as ден 8.266,00
  Available in variety of dimensions.
  • Hit
  Душек, Примасан
  Душек, Примасан
  As low as ден 7.053,50
  Available in variety of dimensions.
 4. Душек, Пиколо
  Душек, Пиколо
  As low as ден 2.471,50
  Available in variety of dimensions.

8 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет