Побарајте го вашиот бесплатен примерок инспирација

Нарачајте го вашиот каталог на домашна адреса!

Дали сакате вашиот дом или стан да зрачи „со она нешто“? Дали ви се допаѓа модерен дизајн или ретро, ​​минимализам или многу луксузни детали? Прелистајте го новиот каталог за ентериери на ПРИМА и побарајте идеи за опремување на сите соби со хрватски мебел. Со дури 145 страници каталогот има инспирација за секого. Не губете време барајќи инспирација во дивината на интернетот! Дозволете инспирацијата да стигне до вашата адреса.

Каталогот може да го нарачате на
службената емаил адреса:

Пополнете го формуларот и побарајте го својот Примерок од каталогот ПРИМА ентериери.

Ваши информации
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет