Регали елементи

73-101 of 101 items

Page
Постави опаѓачки
  • Sale
  Витрина висечк, Луна
  Витрина висечк, Луна
  ден 12.615,40/95.050,73kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина висечка со стаклени врати, Давос
  Витрина висечка со стаклени врати, Давос
  ден 10.132,85/76.345,96kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Витрина висечка со стаклени врати, Капрун
  Витрина висечка со стаклени врати, Капрун
  ден 8.179,50/61.628,44kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bитрина висока 1 врата/1 врата стакло, Јулија
  Bитрина висока 1 врата/1 врата стакло, Јулија
  ден 18.117,00/136.502,54kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Bисока витрини 2VR/ST, Капрун
  Bисока витрини 2VR/ST, Капрун
  ден 12.418,00/93.563,42kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Витрина висока со стаклени врати, Давос
  Витрина висока со стаклени врати, Давос
  ден 16.827,20/126.784,54kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  Висока витрина со стаклени врати, Порта
  ден 17.687,25/133.264,59kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна соба, Бонини
  Регал за дневна соба, Бонини
  Најниско ден 20.656,50/155.636,40kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Ормарче висечко , Роко
  Ормарче висечко , Роко
  Најниско ден 2.645,25/19.930,64kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Bисечки ормарче, Хавана
  Bисечки ормарче, Хавана
  Најниско ден 7.844,25/59.102,50kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Bитрина, Баден
  Bитрина, Баден
  ден 9.903,00/74.614,15kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Комода, Бонн
  Комода, Бонн
  Најниско ден 5.778,00/43.534,34kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Tв комода, Баден
  Tв комода, Баден
  ден 8.993,25/67.759,64kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Висечки ормар, Берлин
  Висечки ормар, Берлин
  Најниско ден 5.778,00/43.534,34kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Bисечки ормарче, Бонн
  Bисечки ормарче, Бонн
  Најниско ден 3.298,50/24.852,55kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Bисечки елемент, Баден
  Bисечки елемент, Баден
  ден 5.604,75/42.228,99kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ѕидна облога 162, Капрун
  Ѕидна облога 162, Капрун
  Најниско ден 8.336,30/62.809,85kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  Ѕидна облога 180х86,ПОРТА
  Ѕидна облога 180х86,ПОРТА
  Најниско ден 5.890,50/44.381,97kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  Ѕидна облога 81, Капрун
  Ѕидна облога 81, Капрун
  Најниско ден 6.291,60/47.404,06kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Позадина 140, Амелиа
  Позадина 140, Амелиа
  Најниско ден 9.878,40/74.428,80kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Позадина 160, Амелиа
  Позадина 160, Амелиа
  Најниско ден 10.650,50/80.246,19kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Позадина 180, Амелиа
  Позадина 180, Амелиа
  Најниско ден 11.421,90/86.058,31kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Hit
  Регал за дневна , Бали
  Регал за дневна , Бали
  Најниско ден 16.193,10/122.006,91kn
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Sидна полица 1 врата , Либерта
  Sидна полица 1 врата , Либерта
  ден 4.365,40/32.891,11kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Двојана ѕидна полица, Давос
  Двојана ѕидна полица, Давос
  Најниско ден 2.535,00/19.099,96kn
  Попуст: 35%
  • Sale
  Полица 110х34,5 , Порта
  Полица 110х34,5 , Порта
  Најниско ден 1.929,75/14.539,70kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Hit
  Полица, Баден
  Полица, Баден
  ден 2.877,00/21.676,76kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Полица, Бонн
  Полица, Бонн
  Најниско ден 818,25/6.165,10kn
  Попуст: 25%
  • Sale
  • Premium
  Ѕидна полица, Давос
  Ѕидна полица, Давос
  ден 1.879,80/14.163,35kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

73-101 of 101 items

Page
Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK