Регали

13 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Регал за дневна соба,, Меандар
  Регал за дневна соба,, Меандар
  ден 53.824,50/7.143,74€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Делта
  Регал за дневна соба, Делта
  ден 37.592,50/4.989,38€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Улија
  Регал за дневна соба, Улија
  ден 61.302,00/8.136,17€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Полица за дневна соба, Порта
  Полица за дневна соба, Порта
  ден 47.552,25/6.311,27€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Порта
  Регал за дневна соба, Порта
  ден 53.105,25/7.048,28€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Капрун
  Регал за дневна соба, Капрун
  ден 43.208,20/5.734,71€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Капрун
  Регал за дневна соба, Капрун
  ден 49.491,40/6.568,64€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Порта
  Регал за дневна соба, Порта
  ден 64.219,50/8.523,39€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  ден 32.356,50/4.294,45€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 19.380,00/2.572,17€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 16.599,00/2.203,07€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 25.784,25/3.422,16€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Регал за дневна соба, Фејс
  Регал за дневна соба, Фејс
  Најниско ден 24.087,00/3.196,89€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

13 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK