Фотељи

9 Продукти

Постави опаѓачки
  • New
  • Premium
  Фотеља, Тундра
  Фотеља, Тундра
  Најниско ден 12.403,50/1.646,23€
  • New
  • Premium
  Фотеља, Атланта
  Фотеља, Атланта
  Најниско ден 18.800,00/2.495,19€
  • New
  • Premium
  Лежалка, Изабела
  Лежалка, Изабела
  Најниско ден 39.990,00/5.307,59€
  • New
  • Premium
  Релакс Фотеља, Ралф
  Релакс Фотеља, Ралф
  Најниско ден 57.000,00/7.565,20€
  • New
  • Premium
  Фотеља, Емерсон
  Фотеља, Емерсон
  Најниско ден 21.250,00/2.820,36€
  • Premium
  Фотеља, Палманова
  Фотеља, Палманова
  Најниско ден 22.490,00/2.984,94€
  • Premium
  Фотеља, Лиса
  Фотеља, Лиса
  Најниско ден 23.514,75/3.120,94€
  • Premium
  Фотелја, Томас
  Фотелја, Томас
  Најниско ден 27.049,10/3.590,03€
  • Premium
  Фотеља II, Катаниа
  Фотеља II, Катаниа
  Најниско ден 28.000,00/3.716,24€

9 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK