Ормари

26 Продукти

Постави опаѓачки
 1. Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  ден 3.356,25/445,45€
  Достапно во повеќе варијанти
 2. Oрмар 1Д, Анди
  Oрмар 1Д, Анди
  ден 6.809,25/903,74€
  Достапно во повеќе варијанти
 3. Oрмар 2Д/2Л, Анди
  Oрмар 2Д/2Л, Анди
  ден 11.106,75/1.474,12€
  Достапно во повеќе варијанти
 4. Oрмарче за мост 2Д/2Л ниско, Анди
  Oрмарче за мост 2Д/2Л ниско, Анди
  Најниско ден 3.186,00/422,85€ До ден 3.607,50/478,80€
  Достапно во повеќе варијанти
 5. 2Д ормар за мост 2Д/2Л висок, Анди
  2Д ормар за мост 2Д/2Л висок, Анди
  ден 4.732,50/628,11€
  Достапно во повеќе варијанти
 6. Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  Oрмар 1Д комбиниран , Анди
  ден 3.356,25/445,45€
  Достапно во повеќе варијанти
 7. Oрмар 2 врата,Тинс
  Oрмар 2 врата,Тинс
  ден 14.382,00/1.908,82€
  Достапно во повеќе варијанти
 8. Kлизен ормар 2 врати,Тинс
  Kлизен ормар 2 врати,Тинс
  ден 24.008,40/3.186,46€
  Достапно во повеќе варијанти
 9. Ormar 3 vrata, Teens
  Ormar 3 vrata, Teens
  ден 21.096,00/2.799,92€
  Достапно во повеќе варијанти
 10. Oрмар 1 врата 4 фиоки ,Тинс
  Oрмар 1 врата 4 фиоки ,Тинс
  ден 14.301,00/1.898,07€
  Достапно во повеќе варијанти
 11. Oрмар 1 врата,Тинс
  Oрмар 1 врата,Тинс
  ден 11.470,20/1.522,36€
  Достапно во повеќе варијанти
  • Sale
  Ормар 2Д, Јуниор
  Ормар 2Д, Јуниор
  Најниско ден 13.258,20/1.759,67€

26 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK