Ормари

4 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Oрмар 2 врата,Тинс
  Oрмар 2 врата,Тинс
  Најниско ден 13.846,70/104.327,96kn До ден 16.431,80/123.805,40kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Ormar 3 vrata, Teens
  Ormar 3 vrata, Teens
  Најниско ден 18.459,70/139.084,61kn До ден 24.946,60/187.960,16kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1 врата 4 фиоки ,Тинс
  Oрмар 1 врата 4 фиоки ,Тинс
  Најниско ден 14.691,60/110.693,86kn До ден 16.468,20/124.079,65kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Oрмар 1 врата,Тинс
  Oрмар 1 врата,Тинс
  Најниско ден 11.171,30/84.170,16kn До ден 12.558,70/94.623,53kn
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

4 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK