ПРИМА СЕМЕЈСТВОТО СОЗДАВА ЗА СЕМЕЈСТВОТО

Прима група е основана 1995 година во Бјеловар.

Ние сме најголемиот Хрватски производител на мебел со 8 производствени погони и разгрантеа малопродашна мрежа во Хрватска 58 салони и 8 салони во Макеодонија. Вработуваме повеќе од 2000 вработени, заедно со сопственото производство и гаранцијата за квалитет, посебно внимание му аваме на развојот на производите како и на изборот на наквалитентни суровини со ЕУ стандарди. Освен на пазарите на Хрватска и Макеоднија, мебелот на Прима е присутен и на пазарите ширум ЕУ. Во ПРИМА    потрошувачот може да пронајде модерен мебел, висок квалитет и естетика, мебел од соспствено производство за опремување на сите простории на домот.

 

Од идеја до готов Производ

Вложувајки во нашите вработени, усоврашувајки и надоградувајки ги нивните моментални  знаења и ововзмжувајки им опкружување во кое постојано професионално ќе се развиваат, со подршка на нивните креативни идеи, има за цел постојано да го подигаме квалитетот и очекувањата на потрошувачот. Стимулирањето на креативноста секогаш може да ги е поместат границите , дури и внатре во поставените рамки. Нашиот тим на дизајнери осмислува потполно нови производи или нашите веќе познати производи ги надополнува со дополнителни детаљи, материјали и бои , во зависност од потребите на купувачот. Со купувањето на производ од ПРИМА добивате производ кој е во потполност НАШ, а се започнува од идеја на дизајнерите на Прима, која е во склад со Вашите потреби и желбата да Ви обезбедиме најдобро можно решение за опремување на домот. Откако производите ќе се произведат во нашите сопствени погони, идејата оживува во производите кој ви се достапни во нашата широка малопродажна мрежа. Крајна дестинација на нашите идеи и производи се Вашите домови каде сакаме да покажеме дека пронајдовте трајно и задоволувачко решение за Вашиот дом  кое во потполност ви одговара.

 

Мисија и визија Прима

емнија за нашиот пријател ( купувач,партнер,вработен, заедницата во која живееме..), со мебел кој сами го осмислуваме и производуваме. На иднината гледаме преку нашата визија, а тоа е да бидеме паметна, функционална и креативна заедница.

 

Целосно опремување на домот

При опремувањето на апартман, куќа за одмор или при преуредување на домот, цел е оптимално да се искористи секој негов сантиметар, и да се избегне пренатрупаност и да се добие убав и угоден простор. Во изборот на мебел помош ќе Ви бидат стручните советници на Прима, кој ќе ви понудат целосно решение и ќе го прилагодат на вашите индивидуални потреби. Имено, услугата е во целост прилагодена на Вас и Вашите потреби, започнувајки од земањето мерки , предлози на решенија за уредување на домот и достава и монтажа. Стручните советници на Прима  по договор со вас доагаат во просторот кој треба да се уреди вршат прецизно и стручно мерење на просторот. При изборот на мебел се прилагодуваме на сите простори и специфичности вклучувајки ги и Вашите жлби. После земањето на мерките, процесто продолжува во нашите салони каде нашите продажни советници Ви помагаат со совети покрај функционалноста, да ги исполниме и вашите естетски барања. Сите поединости  ке ги ускладиме и разработиме преку 3Д идеен проект на вашиот простор.

Чекор пред Вашите Потреби

 

Секоја нова колекција на ПРИМА мебел се одликува со современ дизајн, врвен квалитет, базирана на внимателно одбрани природни материјали, функционалност, висока естетика и трајност. Но, ние секогаш сакаме да го надминеме претходното парче мебел кое го имаме произведено па поради тоа го  менуваме пристапот во осмислувањето и пронаогаме нови креативни решенија. Во процесот на креирање на нови решенија или редизајнирање на моменталните, настојуваме, не само да ги пратиме трендовите и да понудиме решение за посточките барања, туку да се надминеме самите себе и да ги поместиме границите кое ги наметнува пазарот. Се стремиме да бидеме чекор пред пазарот и да бидеме иницијатор на трендовите во индустријата на мебелот. Од почетната идеја до Вашиот дом- сето тоа е заслуга на 2000 челнови на Прима семејството. Нашата понуда и услуги ги унапредуваме секојдневно во потрага за уште подобри и пофункционални решенија. Вашите желби,потреби и најважно Вашите сугестии и критики, сето тоа ни помага во желбата да бидеме Вашиот прв избор за мебел!

Со љубов создавајте го вашиот дом, а ние Ви се заблагодаруваме што ни овозможивте да го обликуваме истиот. Благодарение на подршката и понатаму дизајнираме, изработуваме и развиваме нови производи.

 

Ви Благодариме!

 

 

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK