Во кујната на Прима станете шеф за пример

Понудата важи од 01.02.2024 до 06.03.2024 или додека траат залихите

сите флаери

Актуелни каталози и флаери

февруари 2024.

Побарајте каталог

Останати флаери

 • Летокот на Прима носи зимски намалувања!

  Јануари 2024.

  Летокот на Прима носи зимски намалувања!

  Ве очекуваме во салоните на Прима од 4.1-31.1 каде можете да ги искористите големите попусти на одредени артикли.

 • Нека блесне секој агол од вашиот дом.

  ноември 2023.

  Нека блесне секој агол од вашиот дом.

  Понудата важи од 30.11.2023 до 03.01.2024 или додека траат залихите.

 • Нашата мрачна понуда ги крие најголемите попусти!

  ноември 2023.

  Нашата мрачна понуда ги крие најголемите попусти!

  Понудата важи од 16.11.2023 до 29.11.2023 или додека траат залихите.

 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет