Подници

6 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  Подница, Комфорт СК
  Подница, Комфорт СК
  Најниско ден 3.352,05/444,89€
  Попуст: 35%
  • Sale
  Подница, Стронг плус
  Подница, Стронг плус
  Најниско ден 4.454,45/591,21€
  Попуст: 35%
  • Sale
  Подница, Релакс ГН
  Подница, Релакс ГН
  Најниско ден 8.245,25/1.094,33€
  Попуст: 35%
  • Sale
  Подница, Релакс
  Подница, Релакс
  Најниско ден 4.082,65/541,86€
  Попуст: 35%
  • Sale
  Подница, Класик Плус
  Подница, Класик Плус
  Најниско ден 3.215,55/426,78€
  Попуст: 35%
  • Sale
  Подница, Комфорт флекс
  Подница, Комфорт флекс
  Најниско ден 5.105,10/677,56€
  Попуст: 35%

6 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK