Човечки ресурси

Во согласност со постојаниот развој на бизнисот, подобрување на постојната продажна мрежа, производство и развој на производи, Групацијата ПРИМА е во постојана потрага по мотивирани и позитивни соработници, кои сакаат да бидат дел од нашиот тим и да учествуваат во нашиот успех.

За возврат, ние нудиме работа во динамична околина, ориентирана кон резултати, знаење и тимска работа со приход во согласност со резултатите и придонесот кон нашите вредности.

* Задолжителни полиња

Прикачи CV (.doc, .docx ili .pdf):

Ве молиме внесте го кодот
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK