Врвен мебел за одмор од соништата

Понудата важи од 12.04.2021 до 8.05.2021 или додека траат залихите.

сите флаери

Актуелни флаери

септември 2021.

Останати флаери

 • февруари 2021.

  Рецепт за Bашата идеална кујна
  Рецепт за Bашата идеална кујна

  Понудата важи од 15.02.2021 до 13.03.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • Јануари 2021.

  ПРИМА спиење 2021
  ПРИМА спиење 2021

  Понудата важи до 31.12.2021 или до истекот на залихата

  Превземи го флаери
 • Јануари 2021.

  Уживајте во топлината на својот дом
  Уживајте во топлината на својот дом

  Понудата важи од 18.01.2021 до 13.02.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • декември 2020.

  Празнична магија во секој дом
  Празнична магија во секој дом

  Понудата важи од 21.12.2020 до 16.01.2021или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет