Врвен мебел за одмор од соништата

Понудата важи од 12.04.2021 до 8.05.2021 или додека траат залихите.

сите флаери

Актуелни флаери

јули 2021.

Останати флаери

 • март 2021.

  Воодушевете ги своите гости со решенијата на ПРИМА!
  Воодушевете ги своите гости со решенијата на ПРИМА!

  Понудата важи од 15.03.2021 до 10.04.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • февруари 2021.

  Рецепт за Bашата идеална кујна
  Рецепт за Bашата идеална кујна

  Понудата важи од 15.02.2021 до 13.03.2021 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • Јануари 2021.

  ПРИМА спиење 2021
  ПРИМА спиење 2021

  Понудата важи до 31.12.2021 или до истекот на залихата

  Превземи го флаери
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет