Сетови на маси и столови

12 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Асенсио, столици и фотења Тенор
  Комплет маса на развлекување Асенсио, столици и фотења Тенор
  Најниско ден 101.083,50/13.416,09€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Антон и столици Фарингтон
  Комплет маса на развлекување Антон и столици Фарингтон
  Најниско ден 91.553,50/12.151,24€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 120(1650)х90 и столици Лара
  Комплет маса на развлекување Давос 120(1650)х90 и столици Лара
  Најниско ден 40.483,80/5.373,12€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Ана
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Ана
  Најниско ден 56.047,70/7.438,81€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Авано и столици/ фотелји Лаго
  Комплет маса на развлекување Авано и столици/ фотелји Лаго
  Најниско ден 74.532,20/9.892,12€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо
  Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо
  Најниско ден 99.859,30/13.253,61€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво
  Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво
  Најниско ден 74.938,90/9.946,10€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса Авано - фотелји и столици Молино
  Комплет маса Авано - фотелји и столици Молино
  Најниско ден 94.801,00/12.582,25€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Давос
  Комплет маса на развлекување Давос 160(210)х90 и столици Давос
  Најниско ден 54.955,80/7.293,89€ До ден 60.290,45/8.001,92€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Бруно - столици и фотелји Дублин
  Комплет маса на развлекување Бруно - столици и фотелји Дублин
  Најниско ден 62.253,80/8.262,50€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Комплет маса на развлекување Верто и столици Лаго
  Комплет маса на развлекување Верто и столици Лаго
  Најниско ден 85.628,10/11.364,80€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Комплет маса на развлекување Франк 160(200)х90 и столици Давос
  Комплет маса на развлекување Франк 160(200)х90 и столици Давос
  Најниско ден 45.841,80/6.084,25€ До ден 50.244,60/6.668,60€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди

12 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK