Сетови на спални соби

8 Продукти

Постави опаѓачки
 1. Комплет за спална соба, Јулија
  Комплет за спална соба, Јулија

  As low as ден 141.016,80

  До ден 141.992,85

  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Komplet za spavacu sobu, Cvita, Prima namjestaj, online
  Комплет за спална соба, Цвита
  As low as ден 100.620,60
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет за спална соба, Давос
  Комплет за спална соба, Давос
  ден 113.533,20
  Достапно во повеќе варијанти
 2. Комплет за спална соба, Јулија
  Комплет за спална соба, Јулија

  As low as ден 50.907,60

  До ден 50.974,80

  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет за спална соба, Цвита
  Комплет за спална соба, Цвита
  As low as ден 79.284,00
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет за спална соба, Цвита
  Комплет за спална соба, Цвита
  As low as ден 72.573,00
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет за спалната соба, Цвита
  Комплет за спалната соба, Цвита
  As low as ден 64.050,00
  Достапно во повеќе варијанти
  • Premium
  Комплет за спална соба, Цвита
  Комплет за спална соба, Цвита
  As low as ден 51.508,20
  Достапно во повеќе варијанти

8 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет