Регал за дневна соба, Сена состав 2

ден 57.837,08
Шифра
Regal za dnevni boravak, Sena sastav 2

Информативна пресметка за плаќање на рати: може да се плати на 36 рати по ден 1.606,59 месечно

Опис на производот

После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

1. 1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
2. 2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

1) Општа уплатница во пошта или банка 
2) Интернет банкарство
3) Кредитни и/или дебитни картици:

Еднократно

AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

Плаќање од 2 до 12 рати

Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

Плаќање од 2 до 24 рати

MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

* Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

180 Денови


На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

 

Прилагодете го производот "Регал за дневна соба, Сена состав 2"
Боја

Изберете боја

Комода , Сена Л

ден 26.992,50

Комода ТВ 124, Сена

ден 20.242,50

Изложба, Сена Д

ден 4.684,58

Полица зидна, Сена 179

ден 5.917,50

Важе прилагодување

Регал за дневна соба, Сена состав 2

Регал за дневна соба, Сена состав 2
Преглед
  ден 57.837,08

  ден 57.837,08

  Информативна пресметка за плаќање на рати: plativo na рати по месечно

  Modularni program Sena estestski upotpunjuje svaki dnevni boravak i privlači pažnju svojom toplom drvenom strukturom. Fronte su izrađene od masivnog drva hrvatskog hrasta, a lakoća otvaranja i zatvaranja vrata omogućena je tzv. "soft-close" mehanizmom.

  Zahvaljujući elegantnim metalnim ručkicama, zaobljenim linijama i atraktivnim dizajnoj odlično mu pristaju brojni modeli Prima garnitura i blagovaonskih setova.

  * komoda, klub stolić i dekorativni predmeti kupuju se zasebno

  Оценувате: Регал за дневна соба, Сена состав 2
  •  Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  •  Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  •  Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  •  Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  •  Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  •  Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  •  Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  •  Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет