Регал за дневна соба, Порта состав 1

ден 57.157,50
Шифра
Regal za dnevni boravak, Porta sastav 1

Информативна пресметка за плаќање на рати: може да се плати на 36 рати по ден 1.587,71 месечно

Опис на производот

После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

1. 1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
2. 2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

1) Општа уплатница во пошта или банка 
2) Интернет банкарство
3) Кредитни и/или дебитни картици:

Еднократно

AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

Плаќање од 2 до 12 рати

Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

Плаќање од 2 до 24 рати

MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

* Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

30 Денови


На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

 

Прилагодете го производот "Регал за дневна соба, Порта состав 1"
Корпус ТВ комода, Порта регал
ден 11.992,50
Корпус висока витрина 1СТ, Порта регал
ден 15.742,50
Корпус витрина2ВР/ 1СТ, Порта регал
ден 14.992,50
Ѕидна облога 180х86,ПОРТА
ден 5.242,50
Полица 110х34,5 , Порта
ден 1.717,50
Фронт ТВ комода, Порта регал
ден 2.242,50
Фронт висока витрина 1СТ, Порта регал
ден 1.267,50
Фронт витрина2ВР/ 1СТ, Порта регал
ден 2.242,50
Важе прилагодување

Регал за дневна соба, Порта состав 1

Регал за дневна соба, Порта состав 1
Преглед
  ден 4.702,50

  ден 4.702,50

  Информативна пресметка за плаќање на рати: plativo na рати по месечно

  Moderan program regala Porta rezultat je inovativnog dizajna, odabira vrhunskih materijala i vlastite proizvodnje.

  Odabirom kombinacije boja fronti i korpusa prilagođava se individualnom ukusu i svakom stilu uređenja. Zahvaljujući jednostavnim linijama i atraktivnom dizajnu odgovaraju mu brojni modeli PRIMA garnitura za sjedenje.

  Regal za dnevni boravak Porta sa fotografije sastoji se od sljedećih elemenata:

  1 kom https://www.prima-namjestaj.hr/komoda-tv-3-ladice-i-2-vrata-porta.html

  1 kom https://www.prima-namjestaj.hr/vitrina-2-vrata-i-1-staklena-vrata-porta.html

  1 kom https://www.prima-namjestaj.hr/vitrina-visoka-sa-staklenim-vratima-porta.html

  2 kom https://www.prima-namjestaj.hr/polica-110x34-5-porta.html

  1 kom https://www.prima-namjestaj.hr/zidna-obloga-180x86-porta.html

  * klub stolić i dekoracije sa fotografije kupuju se zasebno

  Оценувате: Регал за дневна соба, Порта состав 1
  •  Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  •  Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  •  Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  •  Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  •  Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  •  Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  •  Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  •  Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет