Šifra proizvoda
KP-NTR42640
Најниско ден 14.043,75/105.812,63kn
- 25%
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK
Заштедата е вклучена во веќе наведената цена.

Најниско ден 585,16/4.408,86kn/ме на максимално 24 рати

Jednostavne linije regala KELN u kombinaciji drvenog i bijelog dekora lako se mogu uklopiti u sve veličine i stilove uređenja dnevnih boravaka. Regal je izrađen od iverice debljine 16 mm oplemenjene melaminskom folijom, a rubovi regala zaobljeni su abs rubnom trakom. Dinamika dizajna dobivena je efektno raspoređenim vratima i otvorima, te praktičnim središnjim policama. Regal se sastoji od četiri elementa koji čine skladnu cjelinu ukupne širine 230 cm, dok je najviši element - vitrina, visoka 192 cm. Regal uključuje visoku komodu s 2 vrata i otvorom, nisku tv komodu s vratima i otvorom, otvorene police i ormarić visine 95 cm s vratima.

Osim estetske, regal KELN uspješno ispunjava i funkcionalnu ulogu ostavljajući dovoljno prostora za odlaganje stvari iza bijelih fronti s metalnim ručkicama.

Dimenzija regala (š/d/v):
- 230 x 42 x 192 cm

Dimenzije elemenata (š/v/d):
- komoda: 120 x 42 x 41,6 cm
- ormarić: 60 x 330 x 95,5 cm
- vitrina: 50 x 33 x 192 cm
- polica: 13,6 x 20 x 47,4 cm

Повеќе информации
Висина
Должина
Ширина
Класа на артиклотХит

После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

1) Општа уплатница во пошта или банка 
2) Интернет банкарство
3) Кредитни и/или дебитни картици:

Еднократно

AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

Плаќање од 2 до 12 рати

Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

Плаќање од 2 до 24 рати

MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

* Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

12 Денови


На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

 

Оценувате: Регал за дневна , Келн
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK