Разбуди ја својата креативност!

Ви го претставуваме нашиот нов каталог Прима Ентериери. Разбудете ја својата креативност и опремете го својот дом со новите решенија на Прима.

сите флаери

Актуелни флаери

јуни 2021.

Останати флаери

 • ноември 2020.

  Black Friday
  Black Friday

  Понудата важи од 23.11.2020 до 19.12.2020 или додека траат залихите. цените на артиклите кои се означени со Black Friday се со важност до 09.12.2020.

  Превземи го флаери
 • ноември 2020.

  Магија на есента за дом од соништата
  Магија на есента за дом од соништата

  Понудата важи од 02.11.2020 до 21.11.2020 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • октомври 2020.

  Хрватски мебел во срцето на секој дом
  Хрватски мебел во срцето на секој дом

  Понудата важи од 01.10.2020 до 31.10.2020 или додека траат залихите.

  Превземи го флаери
 • септември 2020.

  Каталогот PRIMA Enterieri 2020
  Каталогот PRIMA Enterieri 2020

  Понудата важи до 31.12.2020 година. или додека не траат акциите.

  Превземи го флаери
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет