Акција

1-36 of 88 items

Page
Постави опаѓачки
 1. Фотеља, Палманова
  Фотеља, Палманова
  Најниско ден 26.990,00
 2. Двосет,Палманова
  Двосет,Палманова
  Најниско ден 36.990,00
 3. Комода 2 врати, Фејс ел.8
  Комода 2 врати, Фејс ел.8
  Најниско ден 13.990,00
 4. Комода 2 врати и 4 полици, Фејс ел.2
  Комода 2 врати и 4 полици, Фејс ел.2
  Најниско ден 9.100,00
 5. Ормар висечки 1 врата , Фејс ел.5
  Ормар висечки 1 врата , Фејс ел.5
  Најниско ден 5.900,00
 6. Полица ѕидна голема, Фејс ел.4
  Полица ѕидна голема, Фејс ел.4
  Најниско ден 3.000,00
 7. Овална маса на развлекување, Кали
  Овална маса на развлекување, Кали
  Најниско ден 30.990,00
 8. Маса, Крос сјај
  Маса, Крос сјај
  Најниско ден 5.490,00
 9. Маса, Крос
  Маса, Крос
  Најниско ден 3.990,00
 10. Аголна гарнитура на развлекување со кутија, Дора
  Аголна гарнитура на развлекување со кутија, Дора
  Најниско ден 59.990,00
 11. Душек, Мемо лукс
  Душек, Мемо лукс
  Најниско ден 23.999,00
  Available in variety of dimensions.
 12. Клуб маса, Антон
  Клуб маса, Антон
  Најниско ден 25.990,00
 13. Клуб маса, Квадро
  Клуб маса, Квадро
  Најниско ден 9.990,00
  • Hit
  Аголна гарнитура на развлекување, Миа
  Аголна гарнитура на развлекување, Миа
  Најниско ден 27.990,00
 14. Душек, Флексисан
  Душек, Флексисан
  Најниско ден 19.999,00
  Available in variety of dimensions.
  • Hit
  Аголна гарнитура П на развлекување, Сордона
  Аголна гарнитура П на развлекување, Сордона
  Најниско ден 73.000,00
 15. Лебдечки кревет,Цвита
  Лебдечки кревет,Цвита
  Најниско ден 18.990,00
  • Hit
  Регал за дневна , Бали
  Регал за дневна , Бали
  Најниско ден 20.990,00
 16. Фотеља,Нора
  Фотеља,Нора
  Најниско ден 10.590,00
 17. Тапацирана столица,Нора
  Тапацирана столица,Нора
  Најниско ден 6.990,00
  • Hit
  Аголна гарнитура П на развлекување Бабилон Премиум
  Аголна гарнитура П на развлекување Бабилон Премиум
  Најниско ден 54.990,00
  • Hit
  Аголна гарнитура на развлекување,Бабилон
  Аголна гарнитура на развлекување,Бабилон
  Најниско ден 48.990,00
  • Hit
  Аголна гарнитура, Дина
  Аголна гарнитура, Дина
  Најниско ден 25.990,00
  • Hit
  Француски кревет, Марина
  Француски кревет, Марина
  Најниско ден 21.990,00

1-36 of 88 items

Page
Постави опаѓачки
 •  Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 •  Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 •  Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 •  Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 •  Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 •  Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 •  Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 •  Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет