Претсобја комплети

14 Продукти

Постави опаѓачки
  • Sale
  • Hit
  Предсобје МАРИО, Марио
  Предсобје МАРИО, Марио
  Најниско ден 4.543,00/602,96€
  Попуст: 30%
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 150 см, Либерта
  Сет претсобје 150 см, Либерта
  ден 37.013,20/4.912,50€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 120 см, Либерта
  Сет претсобје 120 см, Либерта
  ден 50.280,30/6.673,34€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 180 см, Либерта
  Сет претсобје 180 см, Либерта
  ден 71.812,30/9.531,13€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 110 см, Давос
  Сет претсобје 110 см, Давос
  Најниско ден 30.444,75/4.040,71€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 210 см, Давос
  Сет претсобје 210 см, Давос
  Најниско ден 53.779,50/7.137,77€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Сет претсобје 245см, Порта
  Сет претсобје 245см, Порта
  Најниско ден 45.726,80/6.068,99€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Сет претсобје 155см, Порта
  Сет претсобје 155см, Порта
  Најниско ден 26.638,50/3.535,54€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Сет претсобје 140см, Порта
  Сет претсобје 140см, Порта
  Најниско ден 23.642,50/3.137,90€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Сет претсобје 180см, Порта
  Сет претсобје 180см, Порта
  Најниско ден 34.955,20/4.639,35€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 140 см, Давос
  Сет претсобје 140 см, Давос
  Најниско ден 32.709,75/4.341,33€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Premium
  Сет претсобје 180 см, Давос
  Сет претсобје 180 см, Давос
  Најниско ден 40.719,75/5.404,44€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  • Hit
  Сет претсобје 210 см, Оскар лукс
  Сет претсобје 210 см, Оскар лукс
  ден 22.434,75/2.977,60€
  Достапно во повеќе варијанти
  дополнително заштеди
  • Sale
  Претсобје, Дакота
  Претсобје, Дакота
  Најниско ден 21.057,75/2.794,84€
  Попуст: 25%

14 Продукти

Постави опаѓачки
 • Сопствено производство
  Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
 • Суровина
  Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
 • Гаранција за квалитет
  Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
 • Кратки рокови на достава
  Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
 • Разгранета мрежа
  Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
 • Брза достава и монтажа
  Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
 • Стручно советување
  Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
 • Индивидуален пристап
  За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
 • Хрватски дизајн
 • Хрватско производство
 • Хрватски квалитет
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK