Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо

Šifra proizvoda
Komplet stol na razvlačenje Verto - stolice i fotelje Mondo
Најниско ден 99.859,30/752.389,90kn
дополнително заштеди
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK
Прилагодете го производот "Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо"
Плоча од маса со пуштање, Верто

ден 35.987,70/271.149,33kn

Ногалки од маса, Верто

ден 8.601,60/64.808,76kn

Седиште од столица, Мондо

ден 4.961,60/37.383,18kn

Седиште од фотеља, Мондо

ден 7.074,20/53.300,56kn

Ногалки од фотељи и столици

ден 1.419,00/10.691,46kn

Важе прилагодување

Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо

Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо
Преглед

  ден 99.859,30/752.389,90kn

  Најниско /ме na рати

  Sustav blagovaonskih stolova Verto pruža brojne kombinacije boja postolja i ploče stola. Odabir materijala
  i boja, prati i velik izbor dimenzija stolova kako bi se što bolje prilagodio veličini prostora te različitim
  potrebama i navikama.

  IZBOR DIMENZIJA STOLA (v/š/d):
  76 x 160 (+40) x 90 cm
  76 x 140 (+40) x 90 cm
  76 x 180 (+40) x 90 cm
  76 x 200 (+40+40) x 100 cm

  VISINA STOLA:
  76 cm

  MONDO STOLICA DIMENZIJE:
  96,5 x 57 x 63 cm

  - sjedište: džepićasta jezgra + HR pjena, tvrđa spužva+ mekša spužva

  MONDO STOLICA DIMENZIJA:
  96,5 x 48 x 63 cm

  - sjedište: džepićasta jezgra + HR pjena, tvrđa spužva+ mekša spužva

  Повеќе информации
  Класа на артиклотПремиум

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  55 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Комплет маса на развлекување Верто - столица и фотеља Мондо
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK