Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво

Šifra proizvoda
Komplet stol na razvlačenje Verto - fotelje i stolice Vivo
Најниско ден 74.938,90/9.946,10€
дополнително заштеди
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK
Прилагодете го производот "Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво"
Плоча од маса со пуштање, Верто

ден 35.987,70/4.776,39€

Ногалки од маса, Верто

ден 8.601,60/1.141,63€

Седиште од столица, Виво

ден 4.986,80/661,86€

Седиште од фотеља, Виво

ден 7.350,00/975,51€

Ногалки од фотељи и столици

ден 1.419,00/188,33€

Важе прилагодување

Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво

Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво
Преглед

  ден 74.938,90/9.946,10€

  Најниско /ме na рати

  Sustav blagovaonskih stolova Verto pruža brojne kombinacije boja postolja i ploče stola. Odabir materijala
  i boja, prati i velik izbor dimenzija stolova kako bi se što bolje prilagodio veličini prostora te različitim
  potrebama i navikama.

  IZBOR DIMENZIJA STOLA (v/š/d):
  76 x 160 (+40) x 90 cm
  76 x 140 (+40) x 90 cm
  76 x 180 (+40) x 90 cm
  76 x 200 (+40+40) x 100 cm

  VISINA STOLA:
  76 cm

  VIVO STOLICA DIMENZIJE:
  96,5 x 57 x 63 cm

  - sjedište: džepićasta jezgra + HR pjena, tvrđa spužva+ mekša spužva

  VIVO STOLICA DIMENZIJA:
  96,5 x 48 x 63 cm

  - sjedište: džepićasta jezgra + HR pjena, tvrđa spužva+ mekša spužva

  Повеќе информации
  Класа на артиклотПремиум

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  55 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Комплет маса на развлекување Верто - фотеље и столици Виво
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK