Šifra proizvoda
Komplet regal za dnevni boravak, Julija
ден 61.690,40
дополнително заштеди
Прилагодете го производот "Регал за дневна соба, Улија"
Корпус витрина висока 1 врата/1 врата стакло, Јулија
ден 7.593,60
Корпус ТВ комода 2 фиоки 2 врати 180, Јулија
ден 13.617,60
Корпус витрина 1 врата/1врата стакло, Јулија
ден 7.212,80
Полица ѕидна, Јулија
ден 3.292,00
Врата витрина висока 1 врата/ 1 врата стакло Д, Јулија
ден 11.765,60
Врата ТВ комода 2 фиоки 2 врати 180, Јулија
ден 5.662,40
Врата витрина 1 врата/ 1 врата стакло, Јулија
ден 9.254,40
Важе прилагодување

Регал за дневна соба, Улија

Регал за дневна соба, Улија
Преглед

  ден 5.662,40

  Најниско /ме na рати

  Romantičan i profinjen program Julija pruža mogućnost opremanja kuhinje, dnevne i spavaće sobe te predsoblja u istom stilu i boji. Usklađenost u dizajnu i bojama u svim prostorijama doma ostavlja dojam harmonije i topline.

  Širina kompleta regalaza dnevni boravak: 330 cm

  Dimenzije elemenata (v/š/d):
  - vitrina visoka 1vr+1vr/st: 204,6 x 60 x 40 cm
  - zidna polica: 25,5 x 120 x 24 cm (x2)
  - tv komoda 2l+2vr/180: 51 x 180 x 53 cm
  - vitrina 1vr+1vr/st: 141,6 x 90 x 40 cm

  *stolić nije uključen u cijenu

  Повеќе информации
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  40 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Регал за дневна соба, Улија
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет