ден 12.337,00
Шифра
Komoda TV 3 ladice i 2 vrata, Porta

Информативна пресметка за плаќање на рати: може да се плати на 24 рати по ден 514,04 месечно

Опис на производот

После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

1. 1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
2. 2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

1) Општа уплатница во пошта или банка 
2) Интернет банкарство
3) Кредитни и/или дебитни картици:

Еднократно

AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

Плаќање од 2 до 12 рати

Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

Плаќање од 2 до 24 рати

MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

* Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

30 Денови


На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

 

Прилагодете го производот "Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта"

ден 10.393,50

ден 1.943,50

Важе прилагодување

Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта

Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта
Преглед
  ден 12.337,00

  ден 12.337,00

  Информативна пресметка за плаќање на рати: plativo na рати по месечно

  Porta je Primin program modularnih regala u kojem se ističe ova praktična komoda za televizor. Dovoljno je prostrana da televizor stoji na njoj ili postavljen na zid iznad nje, a na njoj će svoje mjesto pronaći i sva druga oprema koju čini jedan pravi media centar. Uz nju možete postaviti visoku vitrinu i zidnu policu kako bi ambijent bio potpun. Porta program dolazi u nekoliko izvedbi, stoga možete sami odabrati kombinaciju boje fronte, ali i korpusa.

  Dimenzija TV komode (š/d/v): 180 x 50 x 60 cm

  Повеќе информации
  Висина
  Должина
  Ширина
  Оценувате: Комода ТВ 3 фиоки и 2 врати, Порта
  •  Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  •  Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  •  Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  •  Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  •  Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  •  Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  •  Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  •  Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет