Šifra proizvoda
Komoda 2VR+1VR/ST+3L, Luna
ден 22.784,00/171.666,05kn
Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK
Прилагодете го производот "Комода 2ВР+1ВР/СТ+3Ф,Луна"
Регал комода , Луна

ден 18.529,00/139.606,75kn

Fronta komode 2VR+1VR/ST+3L, Luna

ден 4.255,00/32.059,30kn

Важе прилагодување

Комода 2ВР+1ВР/СТ+3Ф,Луна

Комода 2ВР+1ВР/СТ+3Ф,Луна
Преглед

  ден 22.784,00/171.666,05kn

  Најниско /ме na рати

  Luna modularni program pruža vam neograničene mogućnosti kad je u pitanju uređenje dnevne sobe, ali i drugih prostorija u vašem domu, jer ipak svi mi želimo da stil uređenja našeg doma bude kompatibilan od dnevne sobe do hodnika. Luna komoda ima troja vrata i tri ladice i pruža odličan prostor za pohranu u dnevnoj sobi, ali i u hodniku. Ako vam to prostor dopušta, ova komoda može stajati samostalno, a iznad nje za dodatni efekt u prostoru možete postaviti ogledalo i neku dragu sliku. Komoda dolazi u dvobojnom izdanju kao što je to prikazano na slici, vrata i ladice imaju metalne ručkice, a kao dodatni detalj, srednja vrata napravljena su od stakla.

  Dimenzije komode (VxŠxD):
  80,8 x 134,8 x 41,5 cm

  Karakteristike:

  Повеќе информации
  Висина
  Должина
  Ширина
  Класа на артиклотСтандард

  После додавањето на одбраните производи во кошницата, можете да одберете испорака на артикли на два начини:

  1. Достава на куќна адреса која ја врши доставната служба на Прима
  2. Достава во било која продавница на Прима по Ваш избор

  Повеќе за Условите за достава може да прочитате овде.

  КУПУВАЈТЕ СИГУРНО, БРЗО И ЕДНОСТАВНО

  1) Општа уплатница во пошта или банка 
  2) Интернет банкарство
  3) Кредитни и/или дебитни картици:

  Еднократно

  AmericanExpress, Diners, MasterCard, VISA, Maestro,

  Плаќање од 2 до 12 рати

  Maestro I Visa Стопанска Банка АД Скопје

  Плаќање од 2 до 24 рати

  MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard platinum, Visa Business,  издадени од НЛБ Банка АД Скопје и Maestro I Visa electron издадени од Комерцијална банка АД Скопје

  * Минимален износ за 24 рати над 70.000 денaри , до 12 рати минимален износ 35.000 денари

  Повеќе за условите на плаќање прочитајте овде.

  Услугата за монтажа не е вклучена во цената на производите затоа што имате можност сами да ја организирате монтажата.

  Доколку сакате стручњаците на Прима да ви ги монтираат купените производи, одберете услуга за монтажа, а повеќе за условите прочитајте овде.

  12 Денови


  На секој одбран артикал во Прима е-трговијата се наоѓа информација за рокот на испорака. Рокот за достава почнува да тече од добивањето на уплатата на жиро сметка или после одобрувањето на кредитната картичка.

  Сабота, недела, празници и неработни денови не се рачунаат во рокот за достава.

   

  Оценувате: Комода 2ВР+1ВР/СТ+3Ф,Луна
  • Сопствено производство
   Прима за Вас управува со комплетниот процес на производство на мебел, од развој на производот, производството до доставата и монтажата.
  • Суровина
   Прима користи исклучиво Хрватска суровина за изработка на мебелот на Прима.
  • Гаранција за квалитет
   Прима, сертифициран производител на мебел, гарантира за врвен квалитет со контрола на добавувачите.
  • Кратки рокови на достава
   Сопствен развој на производот, производство, достава и монтажа овозможуваат кратки рокови на испорака на нашите купувачи.
  • Разгранета мрежа
   Прима е најголем малопродажен ланец на мебел со 57 салони во Хрвтска и 8 салони во Македонија.
  • Брза достава и монтажа
   Сопственото производство и брзата изработка овозможуваат квалитетна и брза достава и монтажа во Вашиот дом.
  • Стручно советување
   Врвниот тим на стручњаци во Прима е на Ваша услуга при правењето на целосно решение за опремување на стан, апартман или куќа за одмор.
  • Индивидуален пристап
   За Вас правиме бесплатно мерење во Вашиот дом и предлог за идејно решение за опремување на ентериерот.
  • Хрватски дизајн
  • Хрватско производство
  • Хрватски квалитет
  Conversion rate: 1 EUR = 7,53450 HRK